DESPRE

”Casa de acasă” este un site în construcție, creat din dragostea mea pentru casă și pentru viața mea de familie, pentru a împărtăși cu voi ideile mele de amenajare și produsele preferate.

Bună, sunt Valeria! Am devenit freelance blogger, administrator site-uri, copywriter și social media administrator în anul 2020. Îmi petrec cea mai mare parte a timpului pe site-uri, cu soțul meu și cu pisicuțele noastre. Câteva aspecte despre mine mai poți găsi în postarea de pe blog Filmul vieții mele.

Îmi doresc să îți placă ceea ce am publicat și să îți fie de folos. Ador aceste activități și mi-ar plăcea ca rezultatul lor să fie util cuiva, poate chiar ție. Aș fi foarte mulțumită dacă ceea ce găsești pe site te-ar ajuta cel puțin cu informația pe care o căutai, sau, dacă am noroc, poate chiar să îți rezolve o problemă sau să îți răspundă la o întrebare. Poți să vezi ceea ce am scris pe BLOG și poți să accesezi magazinul de prezentare din meniul site-ului.

În mare măsură mă ocup cu marketing-ul afiliat, deci link-urile pe care le vei accesa s-ar putea să fie afiliate. Dacă îți faci și cumpărături cu clic pe astfel de link-uri eu voi primi un mic comision de la magazinul respectiv, dar pe tine nu te afectează cu absolut nimic, nu vei plăti nici un ban în plus în afară de prețul produselor afișate în magazinul online partener.

Aceste sume provenind din comisioane însă m-ar putea ajuta să îmi continui activitatea și să îmi acopăr costurile site-ului. Te aștept aici pe site cu noutăți ori de câte ori ai timp liber și nevoie de informații din activitatea mea. Mulțumesc pentru vizită și pentru suport! O zi minunată îți doresc!

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: