Aici poți încheia polițe de asigurare pentru tot ce ai nevoie să protejezi

Dacă ai ajuns în această pagină înseamnă că ești o persoană responsabilă preocupată de siguranța proprie și a familiei, de siguranța bunurilor proprietate personală sau închiriate, felicitări!

De acum nu mai trebuie să navighezi pe site-urile de pe internet ca să consulți toate ofertele și nici să te deplasezi prin agenții de asigurări ori să te duci la întâlniri cu agenți de asigurări, ci îți poți configura și poți încheia polițe de asigurare de orice tip, cu orice societate de asigurări dorești, alegându-ți oricare dintre companiile asiguratoare din România cu care colaborează cei doi brokeri de asigurări parteneri:

Accesând ofertele din această pagină vei putea să închei cu orice asigurator dorești, online, din confortul casei tale, următoarele tipuri de asigurări:

ottobroker.ro
ottobroker.ro
 • asigurare obligatorie RCA,
 • asigurare Casco,
 • asigurare PAD obligatorie pentru locuințe,
 • asigurare facultativă de locuințe,
 • asigurare pentru călătorie,
 • asigurare pentru răspundere civilă generală,
 • asigurare de viață,
 • asigurare de sănătate,
 • asigurare pentru credit comercial,
 • asigurarea de rapoarte de credit,
 • asigurări de garanții,
 • asigurare pentru bicicletă,
 • asigurarea pentru răspundere managerială,
 • asigurarea pentru răspundere profesională,
 • asigurarea pentru accidente angajați,
 • asigurări CARGO,
 • asigurări CMR,
 • asigurări auto companii RCA și CASCO.

Poți și numai să dai clic pe imagini și să îți faci simulări și calcule la fiecare societate de asigurări dintre cele disponibile pe site-urile celor doi brokeri de asigurări online, urmând să închei polița de asigurare cu oricare dintre ele, cu cea care ți se pare că are oferta cea mai avantajoasă pentru nevoile tale de asigurare.

Ești la distanță de un singur clic de orice tip de asigurare, trebuie doar să accesezi imaginile din acest blogpost și să ajungi pe site-urile partenerilor noștri, brokeri de asigurări care pot încheia orice tip de asigurare te-ar putea interesa, în mod online, cu mai multe societăți de asigurări cu sediul în România, la alegerea ta.

ottobroker.ro
ottobroker.ro

Viitorul financiar se poate programa cu protecție prin asigurări private care de regulă trebuiau facute demult, dar niciodată nu e prea târziu, nu mai amâna obținerea informațiilor privind protecția familiei și a bunurilor în orice situație fericită sau nefericită din viață și mai ales nu amâna încheierea polițelor de asigurare necesare familiei și bunurilor tale pentru că atunci când ai nevoie de o asigurare și nu o ai ar putea fi prea târziu să o mai închei.

Încheie asigurările necesare din timp și vei avea parte de multă liniște și siguranță. Poate că nu le vei folosi, dar banii investiți în asigurări nu sunt bani risipiți fără rost, ci însemnă precauție, responsabilitate, grijă, maturitate și o plasă de siguranță în situația în care, doamne ferește, vei avea nevoie să folosești o poliță de asigurare.

Online este mai comod și mai simplu de configurat asigurarea de care ai nevoie oricând dorești, chiar și în zilele de sărbători legale, chiar și în weekend, chiar și noaptea, pentru că online este mereu deschis.

ottobroker.ro
ottobroker.ro

Companiile de brokeraj recomandate colaborează cu renumite companii de asigurări din România pentru ca tu să beneficiezi de protecția riscului asigurat pentru orice tip de asigurare îți dorești să închei: ASIROM, ERGO, ALIANZ ȚIRIAC, EUROINS, GENERALI, GROUPAMA, GRAWE ROMÂNIA, OMNIASIG.

Poți să îți faci câte o simulare pe oricare dintre aceste site-uri și să închei polițe de asigurare cu oricare dintre ele care apreciezi că are cea mai avantajoasă ofertă pentru bugetul tău și pentru riscurile pe care dorești să le asiguri. Numai tu îți cunoști preferințele și nevoile de asigurare, astfel încât îți poți configura chiar acum câte o simulare de poliță de asigurare și să îți iei răgazul necesar pentru a lua o decizie.

În privința asigurărilor totuși nu e o idee prea bună să aștepți gândindu-te și răzgândindu-te prea mult, pentru că viitorul este imprevizibil, riscurile care pot fi protejate prin asigurări se pot produce oricând și nu este de dorit să nu ai o poliță de asigurare atunci când ai nevoie de ea.

rca-ieftin.ro
rca-ieftin.ro

Fie că ai o locuință proprietate personală sau închiriată, încheierea unei polițe de asigurare pentru locuință, PAD, este obligatorie prin efectul legii. Dacă ai o mașină de asemenea va fi nevoie ca periodic să îi închei polița de asigurare obligatorie. Nici una dintre aceste două bunuri, locuința și mașina, nu trebuie să aibă perioade de timp în care nu sunt asigurate pentru ca tu să nu te expui la riscul de a plăti o amendă.

Poate că riscurile pe care le vei asigura nu se vor produce niciodată, dar în schimbul acestor polițe de asigurări vei beneficia de liniște interioară știind că dacă oricare dintre acestea s-ar produce vei beneficia de o mare sumă de bani care să îți înlocuiască dauna.

Dacă pleci într-o călătorie, de asemenea vei avea nevoie de o asigurare de călătorie. Polița de asigurare de viață cu diferite clauze de sănătate, polița de asigurare profesională ori CASCO și altele asemenea nu sunt mofturi, nu reprezintă cheltuieli inutile, ci reprezintă cei mai buni prieteni pe care tu și familia ta îi veți avea în situația nedorită în care vreunul dintre riscurile asigurate s-ar putea produce.

rca-ieftin.ro

Nu ar trebui să părăsești această pagină până când nu îți faci simulări de polițe de asigurări pentru principalele riscuri pe care le ai de asigurat. Vei pierde numai câteva minute făcând exerciții care te vor ajuta să iei decizii înțelepte care îți vor asigura nu doar bunurile, ci și viitorul financiar.

Aici poți încheia polițe de asigurare pentru tot ce ai nevoie să protejezi, rămâne la aprecierea ta dacă alegi protecție prin asigurări sau lași probabilitatea producerii unor riscuri la voia întâmplării. Dacă ai deja încheiate polițele de asigurare menționate în acest blogpost, însă vrei să asiguri altceva, înseamnă că în acest articol nu este tot ce ai nevoie să protejezi prin asigurări.

De aceea te rog să îl completezi corespunzător cu un comentariu mai jos, astfel încât să beneficiem și noi și cititorii blogului de informații complete. Mulțumim!

Sursa articolului: ottobroke.ro, pint.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: