10 dintre cele mai bune colțare extensibile cu ladă de depozitare

Într-o locuință cu pereți curați, utilată corespunzător cu mobilier adecvat îmbinat armonios cu spațiu suficient de mișcare, decorațiuni frumoase amplasate din loc în loc, împreună cu oamenii potriviți ne vom simți întotdeauna protejați de un spațiu drag, familiar și înconjurați de iubire.

Dacă totul e nou sau bine întreținut și ne dorim în fiecare zi să ne întoarcem cu plăcere acasă din peregrinările prin viața socială ca să ne relaxăm, să petrecem timp liber de bună calitate, să trebăluim cu drag înseamnă că ne aflăm în locul în care trebuie.

Pe acesta trebuie să îl dotăm cu tot ce ne este necesar și cu tot ce ne face plăcere fără a strânge obiecte nepotrivite care diminuează suprafața utilă. Vrei mai mult spațiu și totodată eleganță în sufrageria locuinței tale? Te-ai gândit să simplifici zona de primire a vizitelor la un singur produs multifuncțional: colțarul extensibil cu ladă de depozitare?

Colțar extensibil cu șezlong pe dreapta, cu ladă de depozitare, perne incluse, l288xA185xH72 cm, suprafața de dormit 205×130 cm.

Un colțar poate fi soluția care să îndeplinească mai multe funcționalități de la a îmbrăca frumos un colț neutilizat al camerei până la odihnă, relaxare, întruniri de familie sau cu prietenii, ori petreceri pentru zile festive în cadru restrâns. Poate să îți ofere în plus un spațiu lejer pentru dormit, un spațiu pentru depozitare, perne detașabile, confort, aspect elegant, modern.

Colțar extensibil cu șezlong pe stânga, tapițat cu stofă Stain Protection, cu ladă de depozitare, tetiere și cotiere reglabile, l270xA173xH75 cm, suprafața de dormit 216×122 cm.

Într-o competiție dintre o canapea plus două fotolii cu măsuță între ele care se așează liniar ocupând un întreg perete și un colțar care asigură cinci sau șase locuri în cadru restrâns la colțul liber format de doi pereți alăturați, colțarul va ieși învingător: oferă același număr de locuri fără a ocupa atât de mult spațiu util din încăpere.

Colțar extensibil și taburet cu ladă de depozitare, universal (pe stânga sau pe dreapta) tapițat cu stofă Orlando Mini gri K1, l218xA143xH84 cm.

Dacă îți dorești șuete reușite cu membrii familiei sau cu musafirii atunci ar trebui să te gândești să îi reunești pe un colțar în living. Cu cafele, sucuri, ape minerale sau alte băuturi și diferite gustări ca aperitive, deserturi sau variate uscățele din comerț puse pe o măsuță în fața colțarului discuțiile vor decurge lin în intimitate.

Spațiul pe care îl oferă este suficient de mare pentru a se așeza mai multe persoane, dar suficient de mic pentru ca participanții să formeze o conexiune, să se simtă apropiați, pozitivi, iar conversațiile să nu degenereze.

Colțar extensibil cu șezlong pe stânga, tapițat cu stofă Water Repellent/ Eco Friendly, cu ladă de depozitare, tetiere reglabile, l265xA220xH75-95 cm, suprafața de dormit 200×120 cm.

Așezați în formă de L umăr lângă umăr nu va fi nevoie să ridice vocea pentru a fi auziți și nici să se întoarcă într-o parte sau în cealaltă când vorbesc, fiind tot timpul orientați cu fața spre auditoriu și înspre măsuța cu bunătăți. Dincolo de aspectul elegant și util tronând într-un colț liber al livingului, colțarul va deveni curând piesa centrală din casă.

Colțar extensibil cu ladă de depozitare, universal (pe stânga sau pe dreapta) tapițat cu stofă Daiana antracit, l244xA182xH90 cm.

Unde să îți bei cafeaua, ceaiul, laptele cu cacao, sucul sau apa cuibărit confortabil pentru a citi o carte sau a viziona filmul preferat ori emisiunea favorită dacă nu pe colțarul din sufragerie? Dar de un pui de somn sau de o digestie bună după o masă copioasă ce părere ai, nu se realizează excelent pe colțar? Lucrul manual în timp ce vezi știrile unde să îl meșterești dacă nu pe colțar? Și picioarele obosite își găsesc locul pe el întinse și ridicate de o pernă.

Coltar extensibil cu șezlong pe dreapta, tapițat cu stofă, cu ladă de depozitare, tetiere reglabile, l275xA225xH76-96 cm, suprafața de dormit 205×135 cm.

Fiind extensibil va oferi spatiu generos pentru somn ca un adevărat dormitor în timpul nopții, iar dimineața, odată strâns, se va transforma în living mobilat modern și frumos. Lada de sub el va șterge urmele deranjului făcut pentru dormit primind spre depozitare lenjeria, pernele, pilotele, pijamalele care te-au îmbrățișat noaptea trecută.

Colțar extensibil cu ladă de depozitare, cu șezlong pe dreapta Cosmo gri, l260xA147xH88 cm.

Pentru spațiul limitat al unui apartament la bloc sau al unei case de dimensiuni mici sau medii, colțarul ar trebui să fie prima alegere în jurul căreia să se completeze cu un set mobilă living. Varietatea de modele, mărimi și culori din magazinele fizice sau online cu siguranță va oferi soluția optimă potrivit dimensiunilor oricărui living.

Colțar extensibil cu șezlong pe dreapta, tapițat cu stofă Water Repellent, cu ladă de depozitare, perne incluse, l282xA175xH86 cm, suprafața de dormit 224×128 cm.

Ideal pentru a maximiza eficient suprafața camerei de zi, utilizarea colțarului va lăsa suficient spațiu liber în centrul sufrageriei pentru un covor de bună calitate cu design frumos. Locul liber câștigat cu ușurință va putea fi transformat în spațiu de joacă pentru micuți când vremea mohorâtă nu le permite explorarea în aer liber, sau în ring de dans pentru cei mari la un eveniment familial.

Colțar extensibil cu șezlong pe stânga, tapițat cu stofă Water Repellent, cu ladă de depozitare, perne incluse, l288xA193xH91 cm, suprafața de dormit 235×134 cm.

Va permite totodată desfășurarea mesei pliante și a scaunelor pliante pentru a organiza o masă mare cu meniu bogat de principalele sărbători și zile onomastice. Strânse și ascunse în debara până la următoarea ocazie, vor lăsa încăperea mobilată în stil minimalist cu aspect aerisit și libertate de mișcare.

Colțar extensibil cu șezlong pe stânga, tapițat cu stofă Easy Clean/ Pet Friendly, cu ladă de depozitare, perne incluse, l272xA173xH72 cm, suprafața de dormit 220×140 cm.

Colțarele din imaginile acestui blogpost fac parte din oferta de colțare extensibile a magazinului online SomProduct. Pentru a nu face un articol foarte lung am ales doar 10 dintre cele mai bune colțare extensibile cu ladă de depozitare existente pe acest site pe care se pot face oricând cumpărături și comenzi online.

Dacă dorești să îți achiziționezi online o astfel de piesă de mobilier și ai nevoie de montaj la locul unde o amplasezi, nu uita să bifezi căsuța prin care înștiințezi site-ul că dorești acest serviciu contra cost. Vei găsi pe site detalii privind multiplele modalități de plată a produselor comandate: online cu card de debit sau credit, online prin PayPal, la livrare, cu cardul sau cash precum și cu plata în 6 rate fără dobândă.

Gândește-te la această piesă de mobilier vizualizând-o în sufrageria ta în variantele de culori și modele expuse, adaugă-i diferite piese de mobilier utilând încăperea iar, dacă nu ai o locuință personală, apropie-te mai mult de visul tău de a avea propriul cămin așa cum am scris în articolul de pe acest blog Ia-ți casa ta dacă nu vrei să îți trăiești viața după regulile altora.

Vizitează magazinul online SomProduct.ro și descoperă sute de alte modele de colțare extensibile și mii de alte produse pentru casă și grădină aflate la frecvente promoții online cu reduceri de prețuri care mai de care mai avantajoase. De aceea nu trebuie să aștepți un black friday de toamnă sau de primăvară ori reducerile de prețuri de final de sezon sau altă promoție cunoscută, ci pur și simplu să accesezi site-ul atunci când dorești.

După ce vizitezi acest magazin online nu uita să ne lași într-un comentariu modelul favorit de colțar extensibil cu ladă de depozitare. Ar fi util să menționezi și motivele pentru care preferi ca piesă de mobilier un colțar.

Sursa articolului: Somproduct.ro

Sursa fotografiilor: Somproduct.ro; fotografia de copertă: prelucrare în Canva.

Un gând despre „10 dintre cele mai bune colțare extensibile cu ladă de depozitare

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: